ATATÜRK VE İSTİKLAL YOLU YÜRÜYÜŞÜ ERTELENDİ

Kurtuluş Savaşı’nda cepheye cephane ve erzak taşınan tarihi İstiklal Yolu’nun 95 kilometrelik İnebolu-Kastamonu güzergahındaki geleneksel yürüyüşü korona virüs tedbirleri kapsamında ertelendi. 9-12 Haziran Tarihleri arasında yapılacak olan Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü ertelendi.
Kastamonu Kültür ve Turizm İl Müdürü Ziver Kaplan 9-12 Haziran Tarihleri arasında yapılacak olan Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşünü ertelendiğini belirtti.
Kastamonu Kültür ve Turizm İl Müdürü Ziver Kaplan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; ‘’Sevgili Dostlar; 9-12 Haziran Tarihleri arasında yapılacak olan İnebolu’dan Kastamonu’ya Atatürk Ve İstiklal Yolu Yürüyüşü’ne siz değerli katılımcıların yoğun ilgi ve talepleri bizleri çok mutlu etti ve bu yürüyüşün bir an önce gerçekleşmesi heyacanını yaşarken, Tüm Dünyayı saran ve Ülkemizide etkisi altına alan maalesef Koronavirüs nedeniyle siz değerli katılımcıların sağlığı ve güvenliği için bir çok sosyal etkinliklerin Ulusal çapta iptal edilmesi ve ertelenmesi gibi bizde ERTELEMEK zorunda kaldık. En kısa zamanda tekrar eski günlerimize kavuşmak dileğiyle İlerleyen zamanda ATATÜRK VE İSTİKLAL YOLU YÜRÜYÜŞÜ’nün yapılıp yapılmayacağı konusunda siz değerli katılımcılar bilgilendirilecektir. ‘’ denildi.
-
METEOROLOJİ’DEN TOZ AŞIMI VE SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI!
-
TAVUKLARI ÇALINAN KADIN ÇİFTÇİ, HIRSIZA “ALLAH İKİ YAKASINI BİR ARAYA GETİRTTİRMESİN” BEDDUASI
-
VALİ AVNİ ÇAKIR; ”BİR KİŞİ, 42 KİŞİYE VİRÜS BULAŞTIRDI”
-
İNEBOLU’DA BİR AYDA 400 VAKA!!!
-
RAMAZAN’DA BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLÜ TUTMAK İÇİN 8 ÖNERİ
-
PANDEMİ DÖNEMİNDEN EN ÇOK ETKİLENEN GRUPLARDAN BİRİDE ÇOCUKLAR OLDU