SOSYAL DAYANIŞMAYA BİR DESTEK DE GMG KASTAMONUSPOR’DAN

GMG Kastamonuspor, COVİD-19 salgını nedeniyle 500 aileye gıda yardımında bulunacağını açıkladı.
Takım kaptanı Faruk Öcal tarafından sosyal medya üzerinden başlatılan kampanyaya kırmızı-siyahlı futbolcuların yanı sıra kulüp başkanı Enes Ege Aygün de destek verdi.
Aygün, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, toplanan yardımların kısa sürede dağıtılacağını söyledi.
Bu zor günlerin birlik ve beraberlikle aşılacağını ifade eden Aygün, “Gelen yardımları Kastamonu’ya dağıtacağız. Kastamonu için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.
Faruk Öcal ise Kovid-19 nedeniyle tüm dünyanın zor günlerden geçtiğini belirtti.
Kendilerinin de bu zor günlerde ihtiyaç sahiplerine destek olmak istediklerini kaydeden Faruk Öcal, “Özel sektörde günlük çalışan, para kazanıp evine ekmek götürmeye çalışan birçok insanımız işsiz kaldı. Bu süreçte bizler de buna sessiz kalmamak için böyle bir akım başlatıp insanımızın biraz daha yaşanan olayların farkına varmasını istedik. Kulüp başkanımız Sayın Enes Ege Aygün de bu akımı devam ettirerek sesimizi daha çok duyurdu.” ifadelerini kullandı.
-
KÖY EVLERİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
-
KÜRE’DE BÜYÜK ÇİLE!!!
-
DOĞAL GAZ ZEHİRLENMESİ! 6 İŞÇİ TEDAVİ ALTINA ALINDI
-
ALTINCI GÖNÜLLÜ SAĞLIK EKİBİ DEPREM BÖLGESİNE UĞURLANDI
-
YARDIMLARIN ÜZERİNDEKİ NOTLAR DUYGULANDIRDI
-
Kastamonu Karayolları ekibi kurtardı